Вељко го изнесе синот од болница- Цеца ништо не остави на „случајноста“ па и го покажа местото на снаата пред медиумите

Loading...

Богдана Родиќ денеска излезе од болницата заедно со наследникот во семејството Ражнатовиќ.
Таа од болницата излезе држејќи го за рака својот сопруг Вељко Ражнатовиќ, а пред камерите се смееше и изгледаше како никогаш посреќна мајка.


Гордите родители со насмевка на лицето го носеа наследникот во транспортер додека Цеца седна на задното седиште со внукот.

loading...