Вељко е вистински татко- кога ќе дознаат Цеца и Богдана каде го однесе својот син ќе се стопат

Loading...

Младиот боксер Вељко Ражнатовиќ неодамна стана татко, а секој слободен момент го поминува со својот син Жељко.
Имено, Вељко реши да го однесе својот син во зоолошката градина, па го искористи убавиот и сончев ден и отиде таму со него.
Нема сомнение дека уживале и добро се забавувале.

loading...