Вељко се изјасни за врската на мајка му со помладото момче

Loading...

Вељко Ражнатовиќ конечно се одзва за врската на мајка му со помладиот Богдан Срејовиќ. Вељко истакна дека е посебно сеќен поради мајка му и дека сака таа да биде многу среќна.
„Мама не треба да седи сама дома како куче. Среќен сум што најде некој. Го прифатив тој човек, мене најважно ми е да ја сака“, изјави Вељко.
Тој не крие дека му е тешко што пораснал без татко.
„Тагувам за татко ми, но не можам да се одмаздам, бидејќи морам да мислам на семејството“, изјави Ражнатовиќ за Хит Информер.
„Време е мајка ми повторно да се омажи“.

loading...