Вибер не работи во Македонија, најмногу проблеми имаат корисниците на Ајфон

Loading...

Корисниците на Вибер во Македонија во последните неколку часови не можеа или сеуште не можат да ја користат популарната апликација.
Проблемите ги пријавиле корисниците на Ајфон уредот, кои наведуваат дека при обид да ја активираат апликацијата на својот телефон, таа „пука“ пред да се отвори почетниот екран.
Исто така, некои корисници на Вибер на иОС платформата имаат проблеми со доцнење во текот на работата на апликацијата, како и со постојано враќање на почетен екран.

loading...