Видео:Регетон на Тајзи во етер

Loading...

Периодов се зборуваше за Тајзи и Марјана Станојковска. Дали се во љубов или не?!  Го имаме одговорот- Да, они се заедно и има врска помеѓу нив, но се’ во корист на Тајзи и неговата нова “Регетон” песна на чиј видео запис се појавува атрактивната манекенка и водителка која ги истакнува своите веќе добро извежбани танц движења.
Видеото можете да го погледнете на ТЗМ.МКПериодов се зборуваше за Тајзи и Марјана Станојковска. Дали се во љубов или не?!&nbsp

loading...
Loading...