Видео:Слушнете ја „Боли ме твој додир“ на Јоце Панов

Loading...

По двегодишна пауза поп пејачот Јован Радњански сними нова песна која го носи насловот „Срце од друг”. Комплетен автор на музиката, текстот и аранжманот е токму Јован, гитарите се отсвирани од Александар Наумчев, а како продукцент се јавува Перо Манев.
Повеќе на ТЗМ.МКПо двегодишна пауза поп пејачот Јован Радњански сними нова песна која го носи насловот „Срце од друг&rdquo

loading...
Loading...