Видео:Станија изведе стрипиз!

Loading...

Како што се ближи крајот на Фарма, се вадат и последните кецови од раце, а изгледа дека тоа меѓу првите го сватила Станија, па секој ден приредува занимливости на гледачите – овој пат изведе „спонтан„ стриптиз пред камерите и додека се пресоблекувала покажала голи гради , а потоа и гола задница.
Повеќе на ТЗМ.МККако што се ближи крајот на Фарма, се вадат и последните кецови од раце, а изгледа де

loading...
Loading...