ВИДЕО: Ах, тоа паралелно паркирање!

Loading...

Доколку имате 15 минути екстра време, ќе бидете во можност да сведочите на едно од најлошите обиди на паралелно паркирање на сите времиња. ЈуТјуб корисникот Циаран Шенон објави видео во кое главниот протагонист е жена кои се обиделе да се паркира на Фицрој авенија во Белфаст.
Под видеото стои како жената се паркира вкупно 30 минути, а одлучиле да ја снимаат по петнаесеттата минута.
Еден маж кои го гледал “шоуто” рече дека тој во еден момент видел како некој ја прашал дали треба да и помогне, на што таа ладно одговорила дека не треба и дека сè е во ред.
Како сето тоа изгледаше погледнете во приложеното видео.Доколку имате 15 минути екстра време, ќе бидете во можност да сведочите на едно од најлошите обиди на паралелно паркир

loading...