ВИДЕО бомбардирање на Пимен, за промената на името, реакции на верниците

Почнаа реакциите и кревањето на глас на Македонците кон оние кои што ги сметаат за одговорни за промената на Уставното име и бришењето на нашиот идентитет. Во видеово на удар е Пимен. Кој според наши сознанија се смета за еден од најодговорните за молчењето на црквата, која во овој процес загуби голем дел од својот кредибилитет.

ЈУДАта во Македонската Православна Црква

Gepostet von Goce Nikoloski am Samstag, 19. Januar 2019

Македонската Дијаспора извикува:
„Така, така! Покажи му на тој расколникот таму!!!“
Му покажаа Македонско 16 крако сонце…

Македонската Дијаспора извикува:„Така, така! Покажи му на тој расколникот таму!!!“Му покажаа Македонско 16 крако сонце…Пимен во Швајцарија, за Водици 2019 година…

Gepostet von Goce Nikoloski am Samstag, 19. Januar 2019

Loading...