Видео: Во Кина и фотелја е превозно средство

Loading...

Е, ова е навистина невидено до сега. Каде, ако не во Кина луѓето се возат и на фотелји.
Секоја чест на возачот на оваа фотелја која достигнува значително голема брзина, а притоа му пружа удобност како и пријатна природна климатизација. Можеби ќе ги инспирира режисерите на Fast and Furios 7.
Одлично за летниве горештини. Само, дали ќе се прифати кај нас како превозно средство, со оглед на тоа што нема појас. Е, ова е навистина невидено до сега. Каде, ако не во Кина луѓето се возат и на фотелји.

loading...
Loading...