Видео: Грешката на докторка од Србија стана главна тема интернет

Loading...

Докторката Даница Грујичиќ во Дневникот на РТС говорела за вакцината на „Фајзер“ но го погрешила името и сега и се смее целиот регион.
Таа вакцината прво ја нарече „Рајфајз“ а потоа се коригираше.
-180 ќе примат Рајфајз,ааа, Фајзер вакцина, вели таа во изјавата.
После нејзиниот лапсус, таа е главна тема на Твитер каде има спротивставени ставови околу тоа дали тоа што се случило е смешно или не, затоа што лапсус може да му се случи секому.

loading...