Видео: Дали е ова новата наследничка на Гулабица?

Loading...

Нашата нова музичка надеж Сања Ристеска конечно ја разби монотонијата која завладеа после популарната Вале Гулабица. Сања нам ни порача дека„ ја заболе“, а покрај такво тело, стас, глас и музичка кариера на повидок, тоа е дефинитивно ставот до кој треба да се држи.
Уживајте во видеото и следниот македонски хит!!!
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Нашата нова музичка надеж Сања Ристеска конечно ја разби монотонијата која завладеа после популарната Вале Гулабица. С

loading...