Видео: Дали НАСА го прикрива постоењето на вонземјани?

Loading...

Откако корисник на Youtube постави видео на кое се гледа мистериозен објект кој се движи кон Сонцето, предизвика бурна реакција кај гледачите. Cнимката била направена од Соларната опсерваторија на агенцијата НАСА и потоа истата ја испратила на Земјата, што претставува доказ дека НАСА ги прекрива работите.
Уште еден доказ за тоа е и Дона Хеир која работела за НАСА во периодот од 1967 до 1981 година и имала прилика да види како НАСА ја затскрива вистината за постоењето на вонземјани.
Погледнете го видеото од едно нејзино сведочење каде таа изјавува дека НАСА ги уништува сите снимки и докази кои укажуваат на постоењето на вонземјани. Откако корисник на Youtube постави видео на кое се гледа мистериозен објект кој се движи кон Сонцето, предизвика бурна

loading...