ВИДЕО: Дара Бубамара изнесе многу навреди на сметка на Маја Николиќ!

Loading...

Дара Бубамара беше гостинка во емисијата “ВБ магазин”, која привлече голем број на гледачи, само затоа што Маријана Мичиќ немаше проблем да ги постави и најконтроверзните прашања поврзани со станарите.
Дара требаше да ги искоментира колегите, познаниците, како и нови ликови кои ги “запозна” преку реалното шоу, но никој не очекуваше дека таа ќе и се „нафрли“ на нејзината колешка, Маја Николиќ.
– Единствениот конфликт кој го имав пред десет години беше со Маја Николиќ, која почна да „хистериша“ на мојот концерт, која инаку беше гостинка. Тоа приватна е малку луда, а тука некаде се и Венди и Ава. По фацата се гледа кој каков е, рече Дара.Дара Бубамара беше гостинка во емисијата “ВБ магазин”, која привлече голем број на гледачи, само затоа што Маријана Ми

loading...