ВИДЕО: Еве зошто треба да избегнувате фотографирање пред фонтана

Loading...

Сите сакате на денот на вашата венчавка, се да биде совршено. А, фотографиите се оние кои ќе го овековечат секој интересен момент, за подоцна гледајќи ги, да се потсетувате на убавите мигови. Но што се случува кога фотографирањето на вашата венчавка не испадне така како што сте планирале?
Погледнете го видеово и избегнете ваква ситуација доколку планирате на вашиот голем ден да се фотографирате пред фонтана…Сите сакате на денот на вашата венчавка, се да биде совршено. А, фотографиите се оние кои ќе го овековечат секој интересен момент, за подоцна

loading...