(ВИДЕО) Еве по што ја познаваат Македонија во светот?

Loading...

Македонец кој е на одмор на Антигва постави видео на ФБ:

“Ја имам среќата скоро недела дена да терам одмор на рајскиот остров Антигва.
Вчера, одејќи на плажа, ми приоѓа една жена за да ми понуди некои екскурзии на островот или на море и ме праша од каде сум.
Кога и реков од Македонија, се озари и повтори МАКЕДОНИЈА неколку пати.
И’ велам, сте чуле за Македонија?
Погледнете:

loading...
Loading...