Видео: Запознајте го кучето со човечки лик!

Loading...

Судбината на едно куче кое деновиве го бара својот нов дом привлече внимание на него особено затоа што тој неверојатно многу личи на човекот.
Тоник, мешанче од пудлица и кој во моментов преку една добротворна установа е во потрага по своите нови сопственици, има потполно човечки лик.
Симпатичното куче е една година старо и после неколку третмани е подготвено за ново семејство, а поради својот необичен изглед стана и вистинска медиумска ѕвезда. Многу од луѓето започнаа поради него да  веруваат во познатата изрека дека луѓето личат на своите газди.

На интернет веќе започна и натпреварувањето за тоа на кого Тоник најмногу личи. Некој од нив велат дека изгледот на Тоник им е толку забавен и дека почнале да веруваат дека кучињата и луѓето имаат исти гени. Некои го споредуваат со холивудски актери, па така еден новинар на шега го спореди со Tommy Lee Jones од филмот „Lincoln“
На кого ве потсетува Тоник?
Извор: B92Судбината на едно куче кое деновиве го бара својот нов дом привлече внимание на него особено затоа што тој неверојатно многу личи на човеко

loading...
Loading...