(ВИДЕО) Извадил прстен да ја запроси девојката – цел интернет се смее поради реакцијата на неговиот син

Loading...

Кевин Прзитула одлучил да ја запроси неговата девојка, додека пријателите го снимаат, но му се случила непредвидена ситуација.

Во моментот кога клекнал на едно колено и извадил прстен, не си помислил што прави неговиот син зад грб.

Ова видео стана хит на интернет, а таткото искоментира:

„Синот одлучи дека е време за тоа среде просидба“.

loading...
Loading...