ВИДЕО: Измамник ја „олеснил“ Тијана за 50.000 евра

Loading...

Позната пејачка Тијана проговори дека била жртва на измама и дека поради тоа изгубила 50.000 евра. Имено, таа и нејзиниот сопруг инвестирале во изрградба на нова зграда во белградската населба Звездара, па откако ги дале парите заминале на турнеа во Австралија. Кога се вратиле од изградбата немало ништо.
„Кога се вративме немаше ни темели, ни ништо, а требаше да биде почната изградбата“, изјавила пејачката, која сега го тужи измамникот.
„Учествував во измама на деценијата“, изјави Тијана.Позната пејачка Тијана проговори дека била жртва на измама и дека поради тоа изгубила 50.000 евра. Имено, таа и

loading...