Видео: И приреди непријатно изненадување и паѓаше од смеа

Loading...

Момчето кој фино се забавува зад камерата додека на доста непријатен начин незгодно ја преплаши девојката која спиеше на плажа, сигурно не си помина баш најдобро после тоа. Погледнете што ѝ подготви на девојка во топлес издание.
Замислете го незгодниот момент на изненадување , додека удобно се излежувате на плажа, будејќи се, крај себе забележувате, или поточно чувствувате огромна змија. Токму тоа го доживеа девојката од видеото бидејќи нејзиниот дечко, или кој и да стои зад оваа местенка, веројатно му беше досадно, па реши непријатно да се пошегува на нејзина сметка.Момчето кој фино се забавува зад камерата додека на доста непријатен начин незгодно ја преплаши девојката која спиеше

loading...