Видео: Како изгледате кога јадете хамбургер „мртви“ пијани

Loading...

На секој му се случило да развие апетит по значителна доза на алкохол, не треба да се срамите од тоа.
Ова младо момче се жртвуваше за да ви покаже како изгледате кога јадете, а сте во исклучително алкохолизирана состојба. Проблемот не е вкусот, туку во центрирање во комбинација со клацкање од градски превоз. На секој му се случило да развие апетит по значителна доза на алкохол, не треба да се срамите од тоа.

loading...
Loading...