Видео: Кога природата не се согласува со запросувањето

Loading...

Запросувањето на плажа може да биде преубаво, прекрасни спомени вредни за паметење посебно ако огромен бран реши да ви го прекине.
Токму ова им се случило на еден пар на кои овој романтичен момент им бил прекинат од огромен бран.  Во описот на видеото девојката вели како нејзиниот иден сопруг  најпрво и ја испеал нејзината омилена песна, но во моментот кога требал да ги изговори најважните зборови, парот буквално бил спружен на камењата.Запросувањето на плажа може да биде преубаво, прекрасни спомени вредни за паметење посебно ако огромен бран реши да ви

loading...
Loading...