Видео кое треба да го погледнат сите родители

Loading...

За мајката тежок денот, а за ќерките ден исполнет со убави моменти. Ова слатко видео ни ги покажува различните перспективи на мајката и нејзините ќерки.
Често се вели дека родителските денови се долги, но годините прекратки. Ова видео дава перспектива за еден обичен долг ден на една мајка, но и што тој им значи на децата.
Додека мајката е истоштена од грижата за своите деца, нивната перспектива е навистина поинаква, но многу слатка.

loading...