Видео кое ќе ви го запре здивот: Брзите рефлекси му го спасија животот

Loading...

Преминувањето на кривите и тесни планински патишта е секогаш ризично, затоа е потребна голема будност и понекогаш брзи рефлекси.
Благодарение на нив, мотоциклист од Кина е жив и добро по она што можеше да му се случи на патот.
Во моментот кога минуваше камионот покрај него, товарното возило се занесе и се упати со приколката кон човекот на две тркала.
Момчето брзо се наведна и избегна фатален удар во главата.

loading...
Loading...