ВИДЕО: Кој најдобро „меша“ во харемот на Големиот Брат?

Ава, Синди и Сораја беа ѕвездите во ќуќата во четвртокот навечер. На двете старлети кои со секси танцот на „Италијана“ се изборија да не бидат номинирани минатиот пат, им се приклучи и Синди, и сите три на Славко му изведоа стомачен танц.
На Aва како нешто да не и беше до играње, на Сораја маицата и се закануваше дека ќе и падне секој момент, а Синди се однесуваше најопуштено, како во диско.
Погледнете како тоа изгледаше пред настапот, додека вежбаа …Ава, Синди и Сораја беа ѕвездите во ќуќата во четвртокот навечер. На двете старлети кои со секси танцот на „Итал

Пронајдете не на следниве мрежи: