ВИДЕО: Кој ја напушта куќата на Големиот Брат?

Дали е време Маја Николиќ да го напушти реалното шоу, или можеби е добро време Славко да ја напушти куќата? Можеби им дојде редот на Венди, Анета или Топ?
Во секој случај, тие се номинираните станари и еден од нив може да се збогува со наградата од 50.000 евра.
Венди, Анета и Славко се директно номиниран од страна на Големиот брат кој ги казни, бидејќи тие отворено зборуваа за номинации.Дали е време Маја Николиќ да го напушти реалното шоу, или можеби е добро време Славко да ја напушти куќата? Можеби им

Пронајдете не на следниве мрежи: