Видео: Кулминација на нетрпеливоста меѓу Анета и Синди

Очигледно нетрпеливоста меѓу станарите во куќата на Големиот брат не престанува, а кавгите секојдневно се на дневен ред. Најжестока беше кавгата помеѓу Анета и Синди, која наместо да стивне, се повеќе се разгорува, па така вчера дојде до кулминантен момент кога Синди на нашата Анета и се обрати со зборовите „ Свињо дебела“, на што Анета и возврати дека не сака да и се обраќа ниту пак да ја гледа. Дали арогантната Синди ќе запре со нејзините провокации и конечно ќе престане да ги лечи нејзините комплекси преку Анета, или сепак нашата претставничка ќе треба да преземе драстични мерки за да и покаже каде и е местото, останува да видиме!
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Очигледно нетрпеливоста меѓу станарите во куќата на Големиот брат не престанува, а кавгите секојдневно се на дневен ре

Пронајдете не на следниве мрежи: