Видео : Лав сака да изеде дете

Loading...

Во зоолошка градина, лав преку стакло се обидува да дојде до мало дете, кое се наоѓа пред стаклото. Погледнете го видеото. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Во зоолошка градина, лав преку стакло се обидува да дојде до мало дете, кое се наоѓа пред стаклото. Погледнете го видеото. 
Co

loading...