Видео: Лезбејска сцена во куќата на Големиот брат

Loading...

Во куќата на Големиот брат оваа година имаше многу расправии, а Анета се потруди да има и лезбејски сцени. Всушност Големиот брат, станарите ги почасти со забава на која после се Венди, Маја и Анета ги закопаа секирите и во многу пријатна атмосфера разговараа. Анета прилично се опушти кога ја бакна Венди во уста, додека пак Маја изјави дека би сакала Венди да е машко.
Анета покрај другото се воодушевуваше на градите на Маја и неможеше да поверува дека не се силиконски.
„Како е можно после две деца да имаш вакви гради. После доење како е можно“, се прашуваше Анета, додека Венди рече дека има силоконски гради, а дека и на Маја се исто. Маја на тоа и понуди само да одат во купатило и да и ги допре.
 
 
 
 Во куќата на Големиот брат оваа година имаше многу расправии, а Анета се потруди да има и лезбејски сцени. Всушност Го

loading...