(ВИДЕО) Македонски тапанар кој прави ЧУДА: 10 минутно уживање кое ќе растропа се во вас

Loading...

Македонскиот мелос е скапоцен и бескраен, а македонските музички инструменти, осовено тапанот, се нешто без кое не може да се долови и направи вистинска атмосфера.
На социјалните мрежи наидовме на ова видео од некоја семејна прослава, а она што е впечатливо е настапот на тапанарот Челик Андоновски, нешто што ќе ве остави без здив.

loading...
Loading...