Видео: Направете тастатура од банани

Loading...

Се што е потребно да направите е да поврзете 3 работи со плоча: компјутер, предмет по ваш избор и вие самите. Предметот кој го допирате го затвора струјното коло и сигналот се шири на плочата, која ги пренесува на електричниот сигнал во тастатурата, кои потоа се испраќаат до компјутерот. Како тоа изгледа можете да погледнете и слушнете на следново видео.Се што е потребно да направите е да поврзете 3 работи со плоча: компјутер, предмет по ваш избор и вие самите. Предмето

loading...