Видео: Најголемиот велосипед на светот

Loading...

Ричи Тримбл се занимавал со склопување на речиси 4,5 метри високиот велосипед. На тој потфат работел 12 часа, а го направи од остатоци од обичен велосипед и уште неколку дополнителни цевки и жици.
Своето најново ремек-дело тој одлучил да го претстави на улиците на Лос Анџелес, а како сето тоа изгледало можете да погледнете во приложеното видео. Не е познато дали ова е најголемиот велосипед досега, но сепак возењето на ова „чудо на тркала“ е вистински предизвик.Ричи Тримбл се занимавал со склопување на речиси 4,5 метри високиот велосипед. На тој потфат работел 12 часа, а го нап

loading...