Видео: Најсилната вагина во светот

Loading...

Поранешната гимнастичарка Татјана Кожевникова е жената со најсилната вагина на светот. Таа влезе во Гинис подигајќи 14 килограми со вагиналните мускули.
Пред очите на љубопитната публика во првата епизода на британската емисија „The Body Shocking Show“ Русинката подигна тегови од 6 килограми, користејќи како помагало дрвено јајце.
Татјана 45 години, а веќе  долго време ги тренира интимните мускули.
Имав нормална вагина, како секоја друга жена, но го постигнав ова по 20 години напорно тренирање“ – изјавила таа.Поранешната гимнастичарка Татјана Кожевникова е жената со најсилната вагина на светот. Таа влезе во Гинис подигајќи 14

loading...
Loading...