Видео: На плажа со ангелите на Викторија Сикрет

Loading...

Ангелите на Викторија Сикрет се појавија со ново видео, од кое ќе посакате веднаш да дојде лето.
Уште од февруари оваа модната куќа  со полна пареа се спрема за летото.
Познатите „ангели“  веќе снимија провокативно видео за новата колекција „Beach sexy“ за лето 2013 .
Кендис Сванпол,Елиз Тејлор, Грејси Карвало и Ерин Хедертон  играјќи на музиката на Џастин Бибер ги  претставуваат новите шарени костими за капење.
 Ангелите на Викторија Сикрет се појавија со ново видео, од кое ќе посакате веднаш да дојде лето.
Уште од февруари оваа модната куќа  с

loading...