Видео: Не предизвикувајте ги Украинките кога се зад волан

Loading...

Возачите со право се нервираат кога некој автомобил ќе ви го пресече патот и ќе ве доведе во опасност. Во поголемиот број случаеви, конфликтот се завршува со енергичен притисок на сирената, понекоја пцовка или непристојна гетикулација и секој си го продолжува патот. Погледнете во видеото како сето изгледа.Возачите со право се нервираат кога некој автомобил ќе ви го пресече патот и ќе ве доведе во опасност. Во поголемиот б

loading...