ВИДЕО: Никогаш потажна сцена: Тони Цетински пееше за Тоше, солзи и ѕвездено небо го исполнија Сава центарот

Loading...

Тони Цетински синоќа одржа втор по ред спектакуларен концерт во Сава центар, на кој, како и на сите досегашни, неколку посебни минути посвети на нашиот Тоше Проески.

Тони ја испеа познатата балада „23 декември“, додека на бимот зад него се менувале фотографии од Тоше Проески.

Цетински седел додека пеел, го пуштил својот врвен глас, а Сава центарот се исполнил со ѕвездено небо. Малку кому не му потекле созли од таа сцена, а Тони на крајот, гледајќи во фотографијата на Тоше, се прекрстил и станал.

ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОВ (ЛИНК)

Извор http://www.telegraf.rs

loading...
Loading...