Видео: Ова го има само во Русија

Loading...

Во следново видео ги има најјаките тепачки и несреќи на улиците во Русија. Според ова можеме да заклучиме дека учесниците во сообраќајот се невообичаено нервозни и насилни.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Во следново видео ги има најјаките тепачки и несреќи на улиците во Русија. Според ова можеме да заклучиме дека учесниц

loading...