Видео: Одржана првата прес конференција на X-Factor со комплетното жири

Loading...

Деновиве се одржа и првата прес конференција на X Factor, со Жељко Јоксимовиќ, Кристина Ковач, Емина Јаховиќ и Кики Лесендриќ, кои одговараа на бројните прашања на новинарите.Неодамна беше објавен комплетниот состав на жирито кое ќе одлучува за судбината на кандидатите од Србија, Македонија, Црна Гора и Босна и Херцеговина кои се пријавија на првото издание од регионалната музичка емисија X Factor, а деновиве се одржа и првата прес конференција со Жељко Јоксимовиќ, Кристина Ковач, Емина Јаховиќ и Кики Лесендриќ, кои одговараа на бројните прашања на новинарите.
Општиот впечаток е дека МБК продукција, која е сопственик на лиценцата за нашиот регион, направи одличен избор и дека жирито во овој состав ќе има голем придонес за емисијата која нè очекува веќе од 22-ри октомври.
Кристина Ковач признала дека е голем фан на X Factor (особено британскиот), па со самото тоа одлично ги познава правилата и текот на натпреварувањето, како и праксата од останатите земји. Таа отворено признала дека со голема возбуда ја прифатила поканата да се приклучи на овој проект и дека како жири и ментор ќе го даде максимумот од себе.
Повеќе на: ТЗМ.МКНеодамна беше објавен комплетниот состав на жирито кое ќе одлучува за судбината на кандидатите од Србија, Македонија,

loading...
Loading...