Видео: Паднал од 5 спрат,станал и си заминал

Loading...

Гостин во еден хотел паднал низ прозорецот од петтиот спрат, a безбедносната камера на хотелот снимила сè.
Гостинот и преживеал, и станал, се истресол и си заминал од местото на падот како ништо да не се случило. По ударот на земја, очевидците помислуваат дека неговиот живот е загрозен, па потрчуваат да му помогнат, но се изненадени од тоа што го гледаат.
Непознатиот гостин со болни офкања најпрво сам се обиде да стане, а потоа со помош на двајца мажи стана и си замина. 
 Гостин во еден хотел паднал низ прозорецот од петтиот спрат, a безбедносната камера на хотелот снимила сè.

loading...
Loading...