ВИДЕО ПАРОДИЈА НА „РЕКЕТ“: “Затвор Скопје, за месец дена…“

Loading...

„Ѕета Ѕета“ го „запали“ Твитер со видео пародија на аферата „Рекет“, користејќи сцена од култниот македонски игран филм „Тетовирање“.

loading...