Видео: Пензионерите дрско – наша е и сабота!

Loading...

Пензионерите се повеќе земаат замав, главни се во ЈСП! Покрај вторник и петок, кога и учениците одат со такси токму поради нив, ја земаа и саботата. Три дена се нивни. Не го оспоруваме фактот дека новите автобуси се доста средени и климатизирани, ама со пензионериве дефинитивно не се може. Се возат ради рекреација. И не дај боже да не им отстапиш место. Ќе те „кљукаат“ во мозок додека не се симнеш. Наш апел до надлежните – Дајте им ги сите денови во неделата, барем ќе се растеретат овие три дена и ќе се направи баланс.
Во прилог ви до нудиме видеото на дечките од Џимиринки, кои на мошне сликовит начин, низ песна го претставија овој „проблем“. Видеово има за цел да ве насмее.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Пензионерите се повеќе земаат замав, главни се во ЈСП! Покрај вторник и петок, кога и учениците одат со такси токму по

loading...