ВИДЕО: Погледнете како го „исецка“ автомобилот додека возеше

Loading...

Моторциклистот од видеово, кое е направено во Русија отиде толку далеку што тргна на возење вооружен со акомулаторска пила. Тој самиот си даде за право да му го отсече ретровизорот на возилото до него со образложение дека “не е му е потребен кога во него не гледа.”
Некои веруваат дека видеото е дел од кампањата на руските ТВ-станица која ги повикуваат возачите да внимаваат, поради почетокот на сезоната на мотоциклистите. Погледнете го видеото!Моторциклистот од видеово, кое е направено во Русија отиде толку далеку што тргна на возење вооружен со акомулаторска

loading...