Видео: Погледнете како ќе изгледа серијата Аngry birds

Loading...

После големата популарност на играта Angry birds, ќе се појави и истоимена серија. За сега е познато само дека првата епизода од серијата премиерно ќе биде прикажана на 16 март и тоа веројатно на нивниот официјален сајт.

Компанијата “Rovio Entertainment” претходно најави дека планира 3D анимиран филм на популарната игра, која ќе пристигне во театрите пред 2016, а дотогаш обожавателите  на популарната  игра ќе бидат во можност да уживаат во серијата.
За сите други детали, од “Rovio” молчат , а американските медиуми известуваат дека серијата ќе  биде емитувана само на веб-страницата на компанијата, бидејќи таа сака да ја обедини својата  понуда, која вклучува и  игри и играчки, облека со препознатливите  ликови, маски за мобилни телефони и други работи.После големата популарност на играта Angry birds, ќе се појави и истоимена серија. За сега е познато само дека првата

loading...
Loading...