Видео: Прасе користи инвалидска количка

Loading...

Ова прасе е родено без задната нога, набрзо видеото на кое се учи да користи инвалидска количка стана интернет сензација. Прасето е тешко едвај половина килограм.
Ветеринарот Лен Лусеро дошол до креативна идеа, од детска играчка да му направи инвалидска количка на прасето кое е родено без задна нога. На ова видео кое има над 500.000 посети, може да се види како прасето се труди да научи да управува со количката.
Ветеринарот набрзо планира да направи и телевизиска емисија за него.
Задолжително погледнете го видеото.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Ова прасе е родено без задната нога, набрзо видеото на кое се учи да користи инвалидска количка стана интернет сензација. Прасето е тешко едвај пол

loading...