ВИДЕО: „Пред да се раздени“ преработена на арапски

Loading...

Со среќа Македонија, е пораката на младиот Ахмадо Делремо кој на арапски јазик ја пее песната со која Влатко Лозановски и Есма ќе ја претстават Македонија на овогодинешната Евровизија. „Поради мојата поддршка на Македонија на Евровизија 2013 година, направив верзија на евровизиската песна „Пред да се раздени„ на арапски јазик со јеменски акцент. Се надевам ќе ви се допадне мојот глас“, рече тој.Со среќа Македонија, е пораката на младиот Ахмадо Делремо кој на арапски јазик ја пее песната со која Влатко Лозановск

loading...