ВИДЕО | Сакала да направи добро дело но (не)намерно предизвикала ужас! Позната инфлуенсерка ја открила локацијата на украинските војници, а набрзо следел крвав руски напад: “За сè е виновна таа!“

Пронајдете не на следниве мрежи: