ВИДЕО: Сакаше да јава метла како вештерка, но заборави на гравитацијата

Loading...

Оваа симпатична жена од Англија изгледа планирала да стане суперѕвезда на социјалните мрежи. И успеа во тоа, но не на некој позитивен, туку на урнебесен начин.
Нејзината цел, ако ја сфативме добро, беше да направи трик како да лета со метла, поставена на ќебе. Качена на столче сакаше да изгледа како да лета како вештерките. Но, жената има некој килограм повеќе, а плус заборави на гравитацијата!
Жената падна на грб, но сепак нема поголеми повреди, таа го издржа овој неуспешен лет со насмевка на лицето.

loading...