Видео: Северина во спот на своите колеги

Loading...

Се навикнавме Северина секогаш да ја гледаме во прв план, но 41-годишната пејачка овој пат со задоволство ја прифати споредната улога во видео спот.
Ѕвездата игра, се смееи заведува во песната Љубе моја, со гитаристот Дамир Липошек Кекса.
Погледнете како тоа изгледа во видеото:Се навикнавме Северина секогаш да ја гледаме во прв план, но 41-годишната пејачка овој пат со задоволство ја прифати с

loading...