Видео: Секси крвавиот спот со рекoрдна гледаност на Јутјуб

Loading...

Бајтинг Елбос станаа вистинска сензација откако го издадоа нивниот сингл, којшто има и екплицитно име.

Спотот кој тие го снимија, за помалку од 48 часа има речиси три милиони прегледи на Јутјуб. На почекот тој се појавил саммо на друштвените мрежи но за брзо време станал хит на интернет.
Сексипилните девојки во него можеби не се причината за неговата гледаност, а што ги привлекува луѓето од цел свет да го гледаат, погледнете и проценете сами.
 
Бајтинг Елбос станаа вистинска сензација откако го издадоа нивниот сингл, којшто има и екплицитно име.

loading...