Видео: Сите паднавме на шармот на Филе!

Loading...

После сите расправии и дебати, околу тоа дали ќе има или нема избори. После средбата на нашите политичари со Филе и Ховит, накрај успеа да падне и договор дека ќе има избори. Ова беше  инспирација на водителот  Жарко Димитриоски да напише и интересна песна за еврокомесарот Филе. Погледнете како сите паднавме на неговиот шарм.После сите расправии и дебати, околу тоа дали ќе има или нема избори. После средбата на нашите политичари со Филе и Хо

loading...